Ajándékozzon öko-túrát karácsonyra!

Bizonyára még sokan nem tudják, hogy mivel kedveskedjenek családjuknak, barátaiknak, munkatársaiknak karácsonyra. Ha valami különleges ajándékot szeretne adni, lepje meg szeretteit egy MME öko-túra utalvánnyal. Az utalvány 2012-ben az MME szakemberei által vezetett túrákon (madármegfigyelés, lepkemegfigyelés, stb.) váltható be maximum 4 fő részére. Az utalványok 20, 30, 40, 50 és 60 ezer forintos értékben vásárolhatók.

rétisas (fotó: Orbán Zoltán)


 Most még csak azt kell eldöntenie, hogy milyen összeget kíván erre a célra fordítani és azt átutalni a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület számlaszámára (11712004-20011215-00000000).

öko-túra utalvány 2012
Öko-túra utalvány 2012A közleményben fontos feltüntetni a befizető nevét és azt, hogy öko-túra utalvány 2012. Az átutalásról értesítse az öko-túra program vezetőjét, Fatér Imrét (birding@mme.hu; +36-30/445-6856). Az utalványt az egyesület a kért címre küldi. A részletekről elég jövőre egyeztetni a program vezetőjével.

További információ >>Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!Fatér Imre
A fenti kis képen rétisas látható
(fotó: Orbán Zoltán
)


Kapcsolódó hírek

Kezdő madarász képzés Székesfehérváron

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Fejér Megyei Helyi Csoportja két napos képzéseket hirdet "Kezdő madarász vagyok!" címmel, amely az ország több pontján eddig nagy sikert aratott. A madarász alapképzés célja, hogy a laikus madárkedvelők számára olyan tudásanyag megszerzését tegye lehetővé, amelynek birtokában bárki sikerélményekkel vághat bele a...

2500 kutató egybehangzóan állítja: az intenzív mezőgazdálkodás elpusztítja a természetet! Európai tudományos műhelyek a Közös Agrárpolitika teljes és azonnali reformját szorgalmazzák.  

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Csongrád megyei Helyi Csoportja fotópályázatot hirdet két témában.