Akadálymentes Égbolt megállapodás

A MAVIR Zrt. székházában 2012. november 16-án tartották az Akadálymentes Égbolt Megállapodás idei Koordinációs Bizottsági ülését, ahol a partnerek beszámoltak az elmúlt egy év folyamán végzett madárvédelemmel kapcsolatos tevékenységükről.

MAVIR megállapodás (Fotó: Bagyura János)


Ez alkalommal új tagszervezettel bővült a résztvevők köre, ugyanis a Koordinációs Bizottsági ülés első, ünnepélyes napirendi pontjaként a MAVIR Zrt. is aláírta az Akadálymentes Égbolt Megállapodáshoz történő csatlakozását.

Megállapodás aláírása (Fotó: Bagyura János)
Megállapodás aláírása
(Fotó: Bagyura János)


A magyar villamosenergia-rendszer megbízható, hatékony és biztonságos irányításáért felelős szervezet csatlakozása mellett az esemény egyben a MAVIR Zrt. és az MME között korábban létrejött megállapodás 2013. évre történő meghosszabbítására is jó alkalmat teremtett.Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta! Bagyura János, Solt SzabolcsKapcsolódó hírek

Kezdő madarász képzés Székesfehérváron

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Fejér Megyei Helyi Csoportja két napos képzéseket hirdet "Kezdő madarász vagyok!" címmel, amely az ország több pontján eddig nagy sikert aratott. A madarász alapképzés célja, hogy a laikus madárkedvelők számára olyan tudásanyag megszerzését tegye lehetővé, amelynek birtokában bárki sikerélményekkel vághat bele a...

2500 kutató egybehangzóan állítja: az intenzív mezőgazdálkodás elpusztítja a természetet! Európai tudományos műhelyek a Közös Agrárpolitika teljes és azonnali reformját szorgalmazzák.  

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Csongrád megyei Helyi Csoportja fotópályázatot hirdet két témában.