Barangolás a természetben (Játékos séta kicsiknek - Felsőtárkányban)

2017. augusztus 22. 17.00 - 18.00

Tartson velünk óvodás és/vagy kisiskolás gyermekével ezen az augusztus végi rövid sétán! Foglalkozásunk célja, hogy a kisebbeknek és a kisgyerekes családoknak kedvezzünk egy interaktív, játékos foglalkozás keretében! 

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a bukk@mme.hu e-mail címen. Max. 20 gyermek jelentkezését tudjuk fogadni.

Foglalkozásunk mostani témája a madarak vonulása lesz, miért vonulnak el a madaraink télen, kik kezdenek lassan hosszú útjukba...stb. A találkozó "extrája" a felsőtárkányi kis vadaspark lesz, ahol az ott élő állatokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Programvezető: Hák Flóra, e-mail: hak.flora@mme.hu, telefon: 06 20 358 5986,
Találkozó: Augusztus 22. (kedd) 17:00, Felsőtárkány, Varróház vadasparkjánál (Eger felől Felsőtárkányban a főút kisvasúti síne előtt kell balra fordulni - A Felsőtárkány-Stimecz ház kisvasút vonal megállóhelye, mellette vadaspark látható).

A túra esős, rossz idő esetén elmarad, ezesetben kedd reggel kérjük érdeklődjenek a programvezetőnél telefonon!

Muflon (Fotó: Jakab Sándor)
A kicsik muflonokkal is találkozni fognak :)

Fekete rigó hím (Fotó: Jakab Sándor)
Fekete rigó hím
Fotók: Jakab Sándor

A "barangoló" túrasorozat a Madarász ovi foglalkozások népszerűsítését szolgálja Egerben és környékén, melyre szeretettel várjuk az óvodák jelentkezését, s a foglalkozáson óvónők részvételét! 

Madarász Ovi programunkról a honlapunkon mindent megtalál: www.mme.hu/bukki-helyi-csoport/madarasz-ovi-egerben-es-kornyeken

A túra esős, rossz idő esetén elmarad, ezesetben szombat reggel érdeklődjenek a programvezetőnél telefonon!