MAVIR Madárvédelmi Konferencia 2011

A MAVIR Zrt. az idén is megrendezi hálózati madárvédelmi konferenciáját. Az eseményen, az elmúlt évek eredményeinek ismertetésén túl szó lesz a hálózat menti madárvédelem jelentőségéről, lehetőségeiről, itthoni és külföldi tapasztalatairól. A részvétel regisztrációhoz kötött!

Kerecsensólyom költőláda traverzen (Fotó: Orbán Zoltán)..


A konferencián az MME mellett valamennyi hálózati engedélyes vállalat, a Szlovák ragadozómadár-védelmi Egyesület, a romániai Milvus Group és a Bolgár Madárvédelmi Társaság is képviselteti magát.

Helyszín: MAVIR székház, Jedlik terem (1031 Budapest, Anikó u. 4.)
Időpont: 2011. november 23. (szerda)


A konferencia plakátja itt letölthető >>Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!


MAVIR
A fenti kis kép egy korábbi MAVIR konferencián készült
(fotó: Szász Péter)

Kapcsolódó hírek

Kezdő madarász képzés Székesfehérváron

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Fejér Megyei Helyi Csoportja két napos képzéseket hirdet "Kezdő madarász vagyok!" címmel, amely az ország több pontján eddig nagy sikert aratott. A madarász alapképzés célja, hogy a laikus madárkedvelők számára olyan tudásanyag megszerzését tegye lehetővé, amelynek birtokában bárki sikerélményekkel vághat bele a...

2500 kutató egybehangzóan állítja: az intenzív mezőgazdálkodás elpusztítja a természetet! Európai tudományos műhelyek a Közös Agrárpolitika teljes és azonnali reformját szorgalmazzák.  

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Csongrád megyei Helyi Csoportja fotópályázatot hirdet két témában.