Megnyílt az MME debreceni irodája

Megnyílt az MME debreceni területi irodája. Az új központ számos feladatot lát el a régióban, a területi koordinációtól kezdve, a lakossági szaktanácsadáson, terepi és környezeti nevelési programok szervezésén és lebonyolításán keresztül, az előadások megtartásáig.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)

A 2012. június 13-i átadó ünnepségen a régió számos állami, valamint civil természet- és környezetvédelmi szervezete képviseltette magát.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
Halmos Gergő, az MME ügyvezető igazgatója az új iroda jelentőségéről
és a távlati célokról beszélt

.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
Koczka András, az iroda vezetője a jövőbeli feladatokat ismertette

.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
Kellemes környezetben várják a madár- és
természetvédelem iránt érdeklődőket


Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
A központ Debrecenben, a Postakert u. 16/a, fsz. 2. szám alatt működik


„A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Hajdú-Bihar megyei Csoportjának tevékenységét elősegítő beruházás és fejlesztés” című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!


Koczka András, Szász Péter
A fenti kis képen az iroda bejárata látható
(fotó: Szakál László)
Kapcsolódó hírek

Madármegfigyelés (Fotó: Orbán Zoltán)

A hagyományosan október első hétvégéjére meghirdetett nemzetközi programon idén 35 BirdLife-partner ország madártani szervezete, köztük hazánk képviselője, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) vett részt.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) madarász ovi programjához környezeti nevelőt keres, megbízási jogviszonyban, vagy vállalkozói szerződéssel, teljesítményarányos bérezéssel.

Az MME Csongrád Megyei Helyi Csoportja online országos madártani versenyt hirdet általános és középiskolások részére. A Beretzk Péter emlékére elnevezett verseny 2019. szeptemberétől 2020. márciusig zajló madárismereti vetélkedő. A versenyen résztvevő diákoknak Magyarország élővilágával kapcsolatos, elsősorban a hazai madárfaunát érintő kérdéseket kell megválaszolniuk.