Összefogás a Dunáért

A Magyar Madártani Egyesület támogatja a WWF azon kezdeményezését, mellyel a dunai hajózás fejlesztés alternatív módszereinek alkalmazását kéri a gazdasági és közlekedési minisztertől.


Fotó: Imre Tamásné

A Duna medrének átalakítása veszélyeztetheti a folyó természeti értékeit, köztük számos védett és fokozottan védett madárfaj élőhelyét is. Kérjük, segítse Ön is a megőrzésüket azzal, hogy aláírásával támogatja a WWF petícióját!


További információ:
www.wwf.hu/dunapeticio

Kapcsolódó hírek

Az Oculudentavis valószínűleg apró rovarokkal táplálkozott (illusztráció: Han Zhixin)

Egy kínai, amerikai és kanadai kutatókból álló kutatócsoport azt állítja, hogy megtalálta a világ eddigi legkisebb méretű dinoszauruszát. Az őslényt az egyik kutató a legfurcsább leletként írta le, amivel valaha találkozott.

Csatlakozz te is a Föld Órájához! Ahogy minden évben, úgy idén is lesz Föld Órája! A világ legnagyobb önkéntes akciója keretében most arra kérünk mindenkit, hogy március 28-ától egy – vagy akár több – vállalással álljon ki a természet és a fenntarthatóság mellett.

Kedves szülők, tisztelt pedagógusok, a mostani nehéz helyzetben szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az elmúlt évek fejlesztéseit, amit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hozott létre. A fejlesztések segíthetik a pedagógusok tanórákra való felkészülését vagy az órák, szakkörök élményszerűbbé tételével a tanulók motiválását.