Önkéntes munka

Kedves leendő Önkéntes segítőnk! 

Napjainkban a természetvédelmet érő kihívások rendkívüli mértékben megnövekedtek. Ugyanakkor a rendelkezésünkre álló erőforrások korlátozottak, így sajnos sokszor még az egyesületünk célkitűzései között szereplő kérdésekre sem tudunk akkora figyelmet fordítani, mint szeretnénk. Szerencsére elmondhatjuk, hogy hazánkban a társadalom és annak néhány kisebb-nagyobb közössége a nemes és hasznos ügyeket felkarolja, támogatja. Az élet már többször bebizonyította, hogy az MME tagjai között is vannak olyanok, akik egy-egy adott kérdés megoldásában segítségünkre lehetnek.

Ön a tagsági díj megfizetésével már teljes jogú egyesületi taggá vált, ezzel jelentős mértékben hozzájárult szervezetünk társadalmi erejéhez, melyet ezúton is köszönünk. A tagságon túl viszont számos érdekes önkéntes munkába is bekapcsolódhat szervezetünknél, amelyekről részletesen lejjebb az Önkéntes feladatok részben olvashat és tájékozódhat.

Ha Ön is szeretne csatlakozni Egyesületünk népes önkéntes táborába, töltse le a mellékelt "Önkéntes regisztrációs adatlapot", majd kitöltve és aláírva küldje el nekünk e-mailben a szombathy.rita@mme.hu címre vagy juttassa vissza postai úton az Egyesület központi címére (címünk: 1121 Budapest Költő u. 21.).

onkentes_regisztracios_adatlap