37 éves az MME

37 éve, 1974. január 6-án  alakult meg a Magyar Madártani Egyesület. Az akkor 200 taggal induló egyesület mára Magyarország legnagyobb civil természetvédő szervezetévé vált. Az MME tevékenységét több ezer tag és önkéntes segíti. Bízunk benne, hogy még hosszú éveken keresztül tehetünk a madárbarát Magyarországért!


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani tagjainknak, önkénteseinknek és támogatóinknak az elmúlt években nyújtott segítségért!


Az alakuló ülés szavazólapja, balra fent a kis képen pillanatfelvétel
az ülésről (Fotók: MME archívum).


Történetünkről itt olvashat bővebben.Személyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Madármegfigyelés (Fotó: Orbán Zoltán)

A hagyományosan október első hétvégéjére meghirdetett nemzetközi programon idén 35 BirdLife-partner ország madártani szervezete, köztük hazánk képviselője, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) vett részt.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) madarász ovi programjához környezeti nevelőt keres, megbízási jogviszonyban, vagy vállalkozói szerződéssel, teljesítményarányos bérezéssel.

Az MME Csongrád Megyei Helyi Csoportja online országos madártani versenyt hirdet általános és középiskolások részére. A Beretzk Péter emlékére elnevezett verseny 2019. szeptemberétől 2020. márciusig zajló madárismereti vetélkedő. A versenyen résztvevő diákoknak Magyarország élővilágával kapcsolatos, elsősorban a hazai madárfaunát érintő kérdéseket kell megválaszolniuk.