37 éves az MME

37 éve, 1974. január 6-án  alakult meg a Magyar Madártani Egyesület. Az akkor 200 taggal induló egyesület mára Magyarország legnagyobb civil természetvédő szervezetévé vált. Az MME tevékenységét több ezer tag és önkéntes segíti. Bízunk benne, hogy még hosszú éveken keresztül tehetünk a madárbarát Magyarországért!


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani tagjainknak, önkénteseinknek és támogatóinknak az elmúlt években nyújtott segítségért!


Az alakuló ülés szavazólapja, balra fent a kis képen pillanatfelvétel
az ülésről (Fotók: MME archívum).


Történetünkről itt olvashat bővebben.Személyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.