A kígyók arisztokratája – kisfilm a rákosi viperáról

A Duna TV 'Talpalattnyi Zöld' című műsorában lesz a premiere a rákosi vipera programról szóló kisfilmnek március 13-án, szombaton, 17.00-kor. A film a termeszetfilm.hu gondozásában született meg, a mögötte álló csoport nem ismeretlen az MME számára, a túzok programról is ők készítettek filmet. Az utóbbi időben több felvétel is született a kiskunsági központban, így aktuálisan már két filmbevágás is elérhető a világhálón a programról.


A film ismételt sugárzására március 16-án, kedden, 14.20-kor és 18-án, csütörtökön, 3.30-kor kerül sor, valamint a Duna II. Autonómián is vetítik március 19-én 15.25-kor, március 20-án 9.05-kor és mácius 26-án 14.55-kor.
 
A film előzetese már megtekinthető!

A film alkotóiról, a stábról a termeszetfilm.hu oldalon olvashatnak.

A Sólyom László látogatását megörökítő klipp itt érhető el.

Az anyag angol felirattal (16:9 képarányban) is letölthető.

Megújult a rákosi vipera honlap! Tekintse meg újításainkat és híreinket a program oldalán! 

Adó 1%-ának felajánlásával, egyéni és céges
adományával is hozzájárulhat a madarak
és más állatfajok védelméhez!

     

     Letölthető 1% rendelkezési nyilatkozat >>

     Egyéni és céges adományozás >>

 

     Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Vadlúdcsapatba beszálló vörösnyakú lúd a Hortobágyon (fotó: ifj. Oláh János)

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság (HNPI) idén novemberben – ebben a hónapban tartózkodik a legtöbb fokozottan védett vadlúd hazánkban – is megszervezte az országos vadlúdszinkront, melyhez a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) számos önkéntese is csatlakozott.

Közönséges késeidenevér (Fotó: Forrásy Csaba)

Viszonylag nagytermetű denevérfaj, egy kifejlett állat súlya akár 25 gramm is lehet. Elterjedési területe a mérsékelt égövi Európa, illetve a Közel-Kelet és Közép-Ázsia, ahol több alfaját is leírták már.

Torzonborz madár párosító játék

Köszönjük Szert-Szabó Dorottyának, és kedves márkájának, a Torzonborznak, hogy csatlakozik a Gondoskodó Termék programunkhoz!