Ajándékozzon öko-túrát karácsonyra!

Bizonyára még sokan nem tudják, hogy mivel kedveskedjenek családjuknak, barátaiknak, munkatársaiknak karácsonyra. Ha valami különleges ajándékot szeretne adni, lepje meg szeretteit egy MME öko-túra utalvánnyal. Az utalvány 2012-ben az MME szakemberei által vezetett túrákon (madármegfigyelés, lepkemegfigyelés, stb.) váltható be maximum 4 fő részére. Az utalványok 20, 30, 40, 50 és 60 ezer forintos értékben vásárolhatók.

rétisas (fotó: Orbán Zoltán)


 Most még csak azt kell eldöntenie, hogy milyen összeget kíván erre a célra fordítani és azt átutalni a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület számlaszámára (11712004-20011215-00000000).

öko-túra utalvány 2012
Öko-túra utalvány 2012A közleményben fontos feltüntetni a befizető nevét és azt, hogy öko-túra utalvány 2012. Az átutalásról értesítse az öko-túra program vezetőjét, Fatér Imrét (birding@mme.hu; +36-30/445-6856). Az utalványt az egyesület a kért címre küldi. A részletekről elég jövőre egyeztetni a program vezetőjével.

További információ >>Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!Fatér Imre
A fenti kis képen rétisas látható
(fotó: Orbán Zoltán
)


Kapcsolódó hírek

2021 év madara szavazás fajai (balról jobbra): cigánycsuk, kis őrgébics, sordély (grafikák: Kókay Szabolcs)

A 2021 év madara szavazás mindhárom énekesmadár faja az agrár élőhelyekhez kötődik, ezért az itt folyó gazdálkodási gyakorlat indikátor madarainak is tekinthetők. A nagytáblás, sok kemikáliát használó, intenzív kultúrák élőhely átalakítása mindegyikükre negatívan hat. Ezért bármely madár kapja is a legtöbb szavazatot, általa 2021-ben fokozott figyelmet tudunk fordítani a...

Szeretettel meghívjuk az érdeklődőket 2020. július 24-én 14 órakor kezdődő Vönöczky Schenk Jakab mellszobrának felavatására.

Felnőtt kategória, I. helyezett: Nagy Eszter Lelle

Az idei évben meghirdetett „Nem mind mérges, ami fekete” című rajzpályázatunkra az ország számos pontjáról, összesen 717 egyedi, igényes és ötletes pályamunka érkezett. Úgy gondoljuk, rajzpályázatunk elérte célját: az alkotóknak sikerült megmutatni a keresztes vipera és a melanisztikus erdei siklók, kockás siklók és vízisiklók szépségét és különlegességét.