Az MME bolt és központi iroda decemberi és januári nyitva tartása

Az MME bolt december 3-tól - 21-ig, hétfőtől-péntekig, 10-17 óra között tart nyitva.

Ezt követően december 22-től - 2013. január 7-ig zárva lesz.

Január 8-tól visszaáll a szokásos nyitvatartási rend: kedden és szerdán 10-16 óra között.

MME logó

Az MME bolttal közös helyszínen működő központi irodánkban  december 21-ig várják kollégáink azokat az érdeklődőket is, akik MME tagságot szeretnének ajándékozni karácsonyra.

Ügyintézési idő: hétfőtől-csütörtökig 9-15 óra között, pénteken 9-13 óra között.

A központi iroda december 22 - január 1. között zárva tart, január 2-tól a szokásos rendben működik.

MME tagság ajándékozása - tájékoztató >>

Madárbarát kert program regisztráció ajándékozása - tájékoztató >>

 

 

Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!

 

Kapcsolódó hírek

A cikk fotói és videói május 30-án délután és este készültek a pártás daru aznapi megfigyelése közben (Fotó: Orbán Zoltán)

A pártás daru május 24-e délután bukkant fel Fertőújlakon, ami a faj ötödik bizonyított magyarországi előfordulása volt. A madár május 27-e délelőttig a térségben tartózkodott, eközben át-átruccant Ausztriába, ahol faunaúj fajként várták a madarász kollégák.

Állománycsökkenés 1999-2019 év viszonylatában: Bíbic - 59,6%; Fürj - 62,7%

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) most kiadott elemzése arra hívja fel a figyelmet, hogy miközben folytatódott az agrár élőhelyeken 2005 óta zajló fészkelőállomány-csökkenés, ennek jelei már mutatkoznak a korábban növekedést mutató erdei élőhelyeken fészkelő madárfajoknál is Magyarországon!

Az Európai Bizottság közzétette a Biodiverzitás- és a Termőföldtől az Asztalig Stratégiát Az Európai Bizottság többszöri késlekedés után a tegnapi napon kiadta a régóta várt Biodiverzitás Stratégiát és a Termőföldtől az Asztalig Stratégiát. Ezek a dokumentumok az EU természeti sokféleséggel és élelmiszertermeléssel kapcsolatos szakpolitikájának fő irányait határozzák meg a...