Bács-Kiskun Megyei Helyi Csoport programajánlója

Tisztelettel meghívjuk Önt és ismerőseit a „Szücsi kávéházi esték” ismeretterjesztő előadás sorozatra.

Bács-Kiskun Megyei Helyi Csoport

A Vizes élőhelyek világnapja alkalmából előadást tart dr Boros Emil a Kiskunsági Nemzeti Park igazgatója A kiskunsági víz háztartása, tájrehabilitáció címmel.

Időpont: 2013. február 15. (péntek) 18,oo óra

Helyszín: Kiskőrös, Petőfi Sándor tér 17.Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Kósa Gyula
MME Bács-Kiskun Megyei Helyi Csoport

Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.