"Örökbefogadással" támogathatják a Bükki HCS munkáját

Természetesen e madarak több okból nem vihetőek haza, de a „nevelőszülők” különleges szolgáltatások és ajándékok tulajdonosai lehetnek...

Harmadik "örökbefogadónkkal", Andrej Petroval (Fotó: Jakab Sándor)

"Köszönöm a lehetőséget, – fogalmazott Andrej Petro - bízom benne, hogy sok követőm lesz, ezáltal minél többen tudjuk segíteni az odúlakó madarak védelmét és a csoport munkáját."

Április végén indította útjára az MME 34. számú Bükki Helyi Csoportja "Fogadj örökbe egy odúlakó madarat" nevű adomány-gyűjtő kampányát. Az akcióba már többen is csatlakoztak csoportunk területéről; mint például Andrej Petro kézilabdás - az egri gárda szlovák válogatott beállója, Rohlicsek Judit rádiós műsorvezető, s Puzsár Zsófia rádiós-, televíziós műsorvezető. 

Csoportunk több, mint 20 éve foglalkozik a madarak életét és fészkelését segítő mesterséges költőodúk kihelyezésével és karbantartásával. Örökbefogadásoddal segítsd a munkánkat, természetvédelmi tevékenységünket! 

A felhívás az alábbi oldalon érhető el, s kisgyermekek számára is kitűnő ajándék lehet: www.mme.hu/bukki-helyi-csoport/fogadj-orokbe-egy-odulako-madarat

Petro tábla (Fotó: Jakab Sándor)
Petro "Bandi Junior" nevű kuvikja (Fotó: Jakab Sándor)

FM_7_Rohlicsek_Judit_Hák_Flóra_Fotó_Szávoly_Richárd
Rohlicsek Judit "Deli" nevű szalakótájának örökbefogadásakor (Fotó: Szávoly Richárd)

2017.05.12.