Csodálatos Természet

Csodálatos Természet címmel nyílik fotókiállítás a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Zöld Galériájában. Imre Tamásné Anikó, Imre Tamás és Körber László fényképeikkel közelebb hozzák a CSODÁT, a természetet. Gyönyörködjön bennük Ön is!


Fotó: Körber László


Helyszín: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Zöld Galéria
Cím: Budapest, I. kerület, Fő u. 44-50.
Megtekinthető: 2005. május 2-27-ig.


További információ:
Körber László képei az MME galériájában | Imre Tamásné Anikó képei az MME galériájában | Imre Tamás képei az MME galériájában

Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.