Év madara 2023. rajzpályázat - kiállítás

Év madara rajzpályázatunkra évről évre rengeteg alkotás érkezik, amelyből szeretnénk megmutatni, amennyit csak lehet.
A Hegyvidéki Kulturális Szalon ebben az évben lehetőséget biztosított arra, hogy a díjazottak mellett más pályamunkákat is bemutassunk. Köszönet érte!

Megnyitó

A kiállítás megnyitója, egyben a rajzverseny díjátadója 2023. március 24-én volt, amelyre a kiállított művek szerzői és hozzátartozói kaptak meghívót. A kiállítás 2023. április 14-ig tekinthető meg a Hegyvidéki Kulturális Szalon Tamási Áron termében - a helyszín nyitvatartásához igazodva, amennyiben nincs rendezvény a teremben. A belépés díjtalan.

Cím: 1124 Budapest, Törpe u. 2.

A Hegyvidéki Kulturális Szalon programjairól ide kattintva tájékozódhatnak.

Kapcsolódó hírek

Az első alkalommal tavaly megszervezett program idén újból életre kel, ezúttal azonban 19 helyszínen. Nézd meg, hogy lakóhelyed, vagy ha éppen kirándulsz valamerre, ahhoz legközelebb hol van helyszíne rendezvényünknek és csatlakozz az éjszakai lepkészethez.

2023. augusztus 31. – szeptember 3. Hortobágy. Szervezők: MME Ritkaságvadász Szakosztály, Hortobágy Természetvédelmi Egyesület, Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság

természetlesen

A tavaly útjára indított TermészetLesen adatgyűjtő program moduljai közül három jelenleg is aktív, s ennek apropóján a felmérésekhez kedvet érző önkénteseknek elindítunk egy két hónapos kihívást.