Falinaptár 2005

Az MME Boltban a Tápió-vidék madarait bemutató falinaptárt vásárolhatnak az érdeklődők.A képeket a nagy magyar természettudós, polihisztor Herman Ottó (1835-1914) múlt századi írásmóddal, ízes magyar nyelven megfogalmazott leírásai kísérik, melyeknek régies kifejezései olykor mosolyt csalhatnak az Olvasó arcára

Méret: 24cm X 42cm
Ára: 1200 Ft
Kiadó: Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány

További információ:
MME Bolt

Kapcsolódó hírek

Birdo – Az év madárfotósa címen fotópályázat indult. Magánszemélyek kezdeményezésére új fotópályázat indult Birdo – Az év madárfotósa néven. Idén elsősorban a hazai madárfotósokat kívánják megszólítani, de szívesen fogadnak külföldről is résztvevőket. Nevezési díj nincs, a pályázat mindenki számára nyitott.

Ti döntitek el, hogy ki legyen 2023-ban az év madara. Szavazz a hír alatti felületen július 25-ig! A  kampány a vizes élőhely egyik legjellemzőbb és legfontosabb élőhelyére, a parti nádasok fontosságára és védelmére kívánja felhívni a figyelmet. 

Denevérszállás takarítása (Fotó: Boldogh Sándor)

Első hallásra talán furcsának tűnhet az, hogy porszívóval is lehet denevéreket védeni, de így van. Márpedig minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy segítsünk nekik, mert az épületlakó kolóniák gyorsuló ütemben veszítik el szálláshelyeiket.