FeHoVa

Idén az MME is színesíti a 13. FeHoVa, vagyis a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás palettáját!


A kiállítás honlapja

Az MME, a WWF és a CEEWEB munkatársai közösen kívánják népszerűsíteni a EU ökológiai hálózatát (Natura 2000) a látogatók körében. A szakemberek a hálózat működésével kapcsolatos szaktanácsadást is biztosítanak. Ezen kívül bármilyen természetvédelmi vagy madárvédelmi probléma, kérdés megoldásában rendelkezésre állnak, készülnek játékokkal, és jelen lesz a "Természetbarátok Boltja" is szebbnél szebb kiadványokkal, madárvédelmi berendezésekkel.

Időpont: 2006. március 1-5.
Helyszín: Hungexpo Nemzetközi Vásártér, B pavilon
Megközelíthető: A Metró Pillangó utcai megállójától 15 perces sétával.
A várhatóan nagy forgalom miatt az autó vagy az EXPO busz helyett a sétát javasoljuk.


További információ:
FeHoVa program

Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.