Gyere velünk madarásztáborba!

Nyáron lépj ki egy röpke hétre a virtuális kalandok birodalmából, és lépj be a börzsönyi rengetegbe, ahol valódi élmények és kalandok várnak rád. A Börzsöny szívében, Királyréten, idén is lesz madárgyűrűzés, geológia, rovarászat, botanika, hegyi túra, jó csapat, és sok-sok játék.

Mivel a börzsönyi az egyik legnépszerűbb a természetvédelmi és madarásztáboraink sorában, ha szeretnél jönni, jelentkezz minél hamarabb és töltsd ki a tesztet! Jelentkezési lapot levélben is kérhetsz (felbélyegzett válaszborítékkal), és ugyanide küldheted vissza: Terbe Józsefné, 2120 Dunakeszi Zoltán u. 5.

További információ:
Tarján Ambrus, 06-20-255-59-47
Fricz János, 06-30-476-68-66
www.borzsony.org

Tábori adatok:
Korosztály: 11-14 évesek
Elhelyezés: sátrakban, erdei tisztáson.
Időpontok: Első turnus (madarásztábor): július 10-23-ig
Második turnus (természetvédelmi tábor): július 29-aug.10-ig
Részvételi díj( várhatóan): 25 000Ft
Jelentkezés: március 31-ig a beküldött pályázati tesztlappal.


További információ:
Letölthető pályázati lap

Kapcsolódó hírek

Az első alkalommal tavaly megszervezett program idén újból életre kel, ezúttal azonban 19 helyszínen. Nézd meg, hogy lakóhelyed, vagy ha éppen kirándulsz valamerre, ahhoz legközelebb hol van helyszíne rendezvényünknek és csatlakozz az éjszakai lepkészethez.

2023. augusztus 31. – szeptember 3. Hortobágy. Szervezők: MME Ritkaságvadász Szakosztály, Hortobágy Természetvédelmi Egyesület, Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság

természetlesen

A tavaly útjára indított TermészetLesen adatgyűjtő program moduljai közül három jelenleg is aktív, s ennek apropóján a felmérésekhez kedvet érző önkénteseknek elindítunk egy két hónapos kihívást.