Highlights of Hungary jelöltek vagyunk!

Örömmel újságoljuk el, hogy a Magyarország madáratlasza című könyv jelölést kapott az elmúlt év legkiválóbb magyar teljesítményeit felvonultató Highlights of Hungary listáján!

A közönségszavazáson kérjük szavazzatok az MME és az Agrárminisztérium által kiadott könyvre, itt: https://www.highlightsofhungary.hu/ A könyvről és a kezdeményezésről itt olvashattok: https://www.highlightsofhungary.hu/jeloltek-2021/magyar-madartani-es-termeszetvedelmi-egyesulet-magyarorszag-madaratlasza A szavazás még 13 napig tart, 50-ből 10-re, és az első helyezett 2 millió Ft-ot kap. 

 

Kapcsolódó hírek

A közelmúltban lezárult az Európai Unió által finanszírozott Bat4Man pályázat, melynek egyik legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hatékony gyakorlati beavatkozások történjenek az épületlakó denevérek érdekében.

2022. november 26. Tatai Öreg-tó, Építők parki madármegfigyelő torony. Szervező: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom Megyei Csoportja, Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület. Védnök: Michl József, Tata város polgármestere. A rendezvény díszvendége: a 25 éves Duna-Ipoly Nemzeti Park. A rendezvény középpontjában: a...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a WWF Magyarország levelet intézett Nagy István agrárminiszterhez és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterhez a vagyontörvény módosítása ügyében.