Highlights of Hungary jelöltek vagyunk!

Örömmel újságoljuk el, hogy a Magyarország madáratlasza című könyv jelölést kapott az elmúlt év legkiválóbb magyar teljesítményeit felvonultató Highlights of Hungary listáján!

A közönségszavazáson kérjük szavazzatok az MME és az Agrárminisztérium által kiadott könyvre, itt: https://www.highlightsofhungary.hu/ A könyvről és a kezdeményezésről itt olvashattok: https://www.highlightsofhungary.hu/jeloltek-2021/magyar-madartani-es-termeszetvedelmi-egyesulet-magyarorszag-madaratlasza A szavazás még 13 napig tart, 50-ből 10-re, és az első helyezett 2 millió Ft-ot kap. 

 

Kapcsolódó hírek

Megnyitó

Év madara rajzpályázatunkra évről évre rengeteg alkotás érkezik, amelyből szeretnénk megmutatni, amennyit csak lehet. A Hegyvidéki Kulturális Szalon ebben az évben lehetőséget biztosított arra, hogy a díjazottak mellett más pályamunkákat is bemutassunk. Köszönet érte!

Az MME Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztálya az Év kétéltűje programhoz kapcsolódva 2023-ban is rajzpályázatot hirdet „Tócsalakó hegyisárkány – az alpesi gőte” címmel.

Gratulálunk!

Lezárult a barkóscinege rajzpályázat zsűrizése, a pályázatra közel 5000 alkotás érkezett, kicsiktől és nagyoktól.