Kellemes ünnepeket és madárdalban gazdag új évet kívánunk!

Ezzel a képeslappal szeretnénk megköszönni, hogy egész évben figyelemmel kísértétek és támogattátok munkánkat!

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az MME központi irodája és az MME Bolt munkarendjére az alábbiak szerint változik: a központi irodában és a boltban az ügyfélfogadás 2022.12.22. és 2023.01.10 között szünetel. Január első hetében a bolt leltár miatt zárva tart, a webáruházi rendelések feldolgozására és a termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására szintén 2023.01.10-től lesz lehetőségünk.

Kapcsolódó hírek

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) „Év madara” rajzpályázatot hirdet óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriákban!

Fotó: Simay Gábor

A VVM felmérések első eseménye most januárban lesz, az év első hóközepi felmérésével, mely egybe esik az európai télközepi számlálással. Az idei első hóközepi számlálást január 13. és 16. között kell elvégezni.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület  (MME) 1979-ben indította el az "Év madara" akciót, melynek célja természetvédelmi problémákkal érintett fajok, madárcsoportok társadalmi szintű bemutatása. Ezt követően indult el hasonló céllal az Év hüllője / Év kétéltűje (évenként váltakozva) program 2012-ben, majd az Év lepkéje 2023-ban.