Magyarország békái vándorkiállítás

Az "Év kétéltűje: a zöld varangy - Keresd a Zöldet!" kampányunk részeként elkészült a Magyarország békáit bemutató 12 rollupból álló vándorkiállításunk.

Az idei év kétéltűjének választott zöld varangy csupán egy a hazánkban előforduló 12 békafaj közül. Ezt az igen hasznos, különleges és sokak által kedvelt állatcsoportot szeretnénk megismertetni a „Keresd a Zöldet!” kampányunkhoz kapcsolódóan elkészült vándorkiállításunk segítségével.

A 12 panelből álló, könnyen felállítható kiállítás egyenként mutatja be hazánk békáit. Látványos fotókkal, grafikákkal illusztrálva számos érdekességet fed fel elterjedésükről, életmódjukról szaporodásukról és védelmi helyzetükről.

A bemutatóanyagot térítésmentesen bocsátjuk az oktatási intézmények rendelkezésére, igény esetén a békákat és kiemelten a zöld varangyot bemutató ismeretterjesztő előadással egybekötve.

A kiállítással és annak megrendelésével kapcsolatban érdeklődni a khvsz.vandorkiallitas@gmail.com e-mail címen lehet, ahol kollégáink segítenek a kérdések megválaszolásában és a további részletek egyeztetésében.

 

A kiállítás menetrendjét az alábbi naptárban lehet megtekinteni: