Madártávlat hirdetés

Jó a cégének, jó a természetvédelemnek!
Hirdetésével az MME munkáját támogatja!

A Madártávlat a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület háromhavonta megjelenő folyóirata. A tartalmában és kivételében is igényes kiadvány célcsoportja nemcsak az MME közel tízezer fős, folyamatosan bővülő tagsága, de a madárvédők egyre szélesebb hazai közössége is. Az egyesület tagságát a környezet- és természetvédelmi szakemberek mellett túlnyomó többségében a lakosság széles körét reprezentáló, a környezet- és természetvédelem kérdésére nyitott, tettre kész felnőttek és gyerekek alkotják. Az MME tagja jó néhány ismert környezetpolitikai döntéshozó, és véleményformáló személyiség.

MME Madártávlat magazin a Tatai Vadlúd Sokadalom rendezvényen (Fotó: Orbán Zoltán).


Az MME tagjai közül több mint 5.500-an 21 és 50 év közötti felnőttek. Érdeklődési körük miatt kiváló célcsoport az olyan cégeknek és vállalatoknak, amelyek nagy hangsúlyt helyeznek a környezettudatos, felelős gondolkodásmódra, és erről informálni is szeretnék már meglévő és leendő ügyfeleiket. Ugyancsak kiváló célcsoport azoknak a vállalkozásoknak, amelyek optikai eszközöket, túrafelszerelési cikkeket, számítástechnikai (laptop, PDA, GPS stb.), korszerű gépjárműveket, terepjárókat, fotózáshoz szükséges kellékeket forgalmaznak.

A március, június, szeptember és december hónap elején megjelenő Madártávlatot egyre többen ismerik. Az újságot az MME maga terjeszti, a tagjainknak kiküldött nyomtatott forma mellett az újság bárki számára elérhető a honlapunkról is.

1/1 oldal - hátsó borító:

280.000 Ft+ÁFA

1/1 oldal - belső oldal:

190.000 Ft+ÁFA

1/2 oldal - belső oldal:

120.000 Ft+ÁFA

Bannersáv:

50.000 FT+ÁFA

Behúzás 40g-ig (6000 példány):

240.000 FT+ÁFA

4 számra előre lekötött és egy összegben kifizetett hirdetés esetén

10% árengedményt adunk!

A hirdetési felületek fenti árai mellett a további részleteket a
 hirdetési megrendelőben találja

 

További információ: madartavlat@mme.hu

A Madártávlat magazin legfrissebb és régebbi számai megtekinthetők az archívumban.