Madártávlat hirdetési lehetőségek

Jó a cégének - jó a természetvédelemnek!
Hirdetésével a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület természetvédelmi, szemléletformáló munkáját támogatja!

A Madártávlat a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület háromhavonta megjelenő folyóirata. A tartalmában és kivételében is igényes kiadvány célcsoportja az MME 10.000 fős, folyamatosan bővülő tagsága. Az egyesület tagságát a környezet- és természetvédelmi szakemberek mellett túlnyomó többségében a lakosság széles körét reprezentáló, a környezet- és természetvédelem kérdésére nyitott, tettre kész felnőttek és gyerekek alkotják. Az MME tagja jó néhány ismert környezetpolitikai döntéshozó, és véleményformáló személyiség.

Az MME Madártávlat magazin 2012. évi téli számának címlapja.

Az MME tagjai közül több mint 5.500-an 21 és 50 év közötti felnőttek. Érdeklődési körük miatt kiváló célcsoport az olyan cégeknek és vállalatoknak, amelyek nagy hangsúlyt helyeznek a környezettudatos, felelős gondolkodásmódra, és erről informálni is szeretnék már meglévő és leendő ügyfeleiket. Ugyancsak kiváló célcsoport azoknak a vállalkozásoknak, amelyek optikai eszközöket, túrafelszerelési cikkeket, számítástechnikai (laptop, PDA, GPS stb.), korszerű gépjárműveket, terepjárókat, fotózáshoz szükséges kellékeket forgalmaznak.

A március, június, szeptember és december hónap elején megjelenő Madártávlatot egyre többen ismerik, számuk csak az iwiw-en több mint 25.000. Az újságot az MME maga terjeszti, a tagjainknak kiküldött nyomtatott forma mellet az újság bárki számára elérhető a honlapunkról is.
 

A hirdetési árakat és feltételeket a hirdetési megrendelő tartalmazza.


További információ: madartavlat@mme.hu