Megnyílt az MME debreceni irodája

Megnyílt az MME debreceni területi irodája. Az új központ számos feladatot lát el a régióban, a területi koordinációtól kezdve, a lakossági szaktanácsadáson, terepi és környezeti nevelési programok szervezésén és lebonyolításán keresztül, az előadások megtartásáig.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)

A 2012. június 13-i átadó ünnepségen a régió számos állami, valamint civil természet- és környezetvédelmi szervezete képviseltette magát.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
Halmos Gergő, az MME ügyvezető igazgatója az új iroda jelentőségéről
és a távlati célokról beszélt

.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
Koczka András, az iroda vezetője a jövőbeli feladatokat ismertette

.

Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
Kellemes környezetben várják a madár- és
természetvédelem iránt érdeklődőket


Debreceni területi iroda átadás (fotó: Szakál László)
A központ Debrecenben, a Postakert u. 16/a, fsz. 2. szám alatt működik


„A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Hajdú-Bihar megyei Csoportjának tevékenységét elősegítő beruházás és fejlesztés” című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!


Koczka András, Szász Péter
A fenti kis képen az iroda bejárata látható
(fotó: Szakál László)
Kapcsolódó hírek

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) „Év madara” rajzpályázatot hirdet óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriákban!

Fotó: Simay Gábor

A VVM felmérések első eseménye most januárban lesz, az év első hóközepi felmérésével, mely egybe esik az európai télközepi számlálással. Az idei első hóközepi számlálást január 13. és 16. között kell elvégezni.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület  (MME) 1979-ben indította el az "Év madara" akciót, melynek célja természetvédelmi problémákkal érintett fajok, madárcsoportok társadalmi szintű bemutatása. Ezt követően indult el hasonló céllal az Év hüllője / Év kétéltűje (évenként váltakozva) program 2012-ben, majd az Év lepkéje 2023-ban.