Megújult az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztály honlapja

Megújult az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztály honlapja. A felületen a könnyebb eligazodást segítő menüpontokat alakítottunk ki, amelyek többek között a szakosztályi programokat és a tevékenységünket ismertető oldalakra mutatnak. Frissült a hazai kétéltű- és hüllőfajokat bemutató rész is.

erdeibéka (fotó: Kovács Tibor)


A címlapon fontosabb híreinkkel találkozhatnak a látogatók, a "Tevékenységeink" blokk alatt a 2011-es programok terveit közöljük, amellyel kapcsolatban várjuk a véleményeket, illetve természetesen csatlakozhatnak is azokhoz. A "Kapcsolat" menüpont alatt bemutatkoznak a vezetőség tagjai, akikkel közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot, illetve írhatnak a khvsz@mme.hu központi e-mail címre is.


Kapcsolódó oldalakSzemélyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Birdo – Az év madárfotósa címen fotópályázat indult. Magánszemélyek kezdeményezésére új fotópályázat indult Birdo – Az év madárfotósa néven. Idén elsősorban a hazai madárfotósokat kívánják megszólítani, de szívesen fogadnak külföldről is résztvevőket. Nevezési díj nincs, a pályázat mindenki számára nyitott.

Ti döntitek el, hogy ki legyen 2023-ban az év madara. Szavazz a hír alatti felületen július 25-ig! A  kampány a vizes élőhely egyik legjellemzőbb és legfontosabb élőhelyére, a parti nádasok fontosságára és védelmére kívánja felhívni a figyelmet. 

Denevérszállás takarítása (Fotó: Boldogh Sándor)

Első hallásra talán furcsának tűnhet az, hogy porszívóval is lehet denevéreket védeni, de így van. Márpedig minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy segítsünk nekik, mert az épületlakó kolóniák gyorsuló ütemben veszítik el szálláshelyeiket.