Megújult az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztály honlapja

Megújult az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztály honlapja. A felületen a könnyebb eligazodást segítő menüpontokat alakítottunk ki, amelyek többek között a szakosztályi programokat és a tevékenységünket ismertető oldalakra mutatnak. Frissült a hazai kétéltű- és hüllőfajokat bemutató rész is.

erdeibéka (fotó: Kovács Tibor)


A címlapon fontosabb híreinkkel találkozhatnak a látogatók, a "Tevékenységeink" blokk alatt a 2011-es programok terveit közöljük, amellyel kapcsolatban várjuk a véleményeket, illetve természetesen csatlakozhatnak is azokhoz. A "Kapcsolat" menüpont alatt bemutatkoznak a vezetőség tagjai, akikkel közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot, illetve írhatnak a khvsz@mme.hu központi e-mail címre is.


Kapcsolódó oldalakSzemélyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

A tavaly útjára indított TermészetLesen adatgyűjtő program moduljai közül három jelenleg is aktív, s ennek apropóján a felmérésekhez kedvet érző önkénteseknek elindítunk egy két hónapos kihívást.

fecskeles

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) TermészetLesen programjának következő állomása a Fecskeles, leánykori nevén Fecskefigyelő. A 13 éves adatbázis a fecskék védelmének évében, 2010-ben indult, így ideje volt egy frissítésnek! A TermészetLesen program többi adatbázisához hasonlóan a Fecskeles célja a lakosság bevonása a környezetünkben élő madarak...

Május 12-én, pénteken zajlott a felső tagozatosoknak rendezett MADARAK ÉS FÁK NAPJA ORSZÁGOS CSAPATVERSENY döntője Budapesten. A csapatoknak nádi madarakkal, az év fájával, az év kétéltűjével, az év lepkéjével és a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolnia, valamint lejátszott madárhangok felismerésében is összemérték tudásukat.