Megújult az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztály honlapja

Megújult az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztály honlapja. A felületen a könnyebb eligazodást segítő menüpontokat alakítottunk ki, amelyek többek között a szakosztályi programokat és a tevékenységünket ismertető oldalakra mutatnak. Frissült a hazai kétéltű- és hüllőfajokat bemutató rész is.

erdeibéka (fotó: Kovács Tibor)


A címlapon fontosabb híreinkkel találkozhatnak a látogatók, a "Tevékenységeink" blokk alatt a 2011-es programok terveit közöljük, amellyel kapcsolatban várjuk a véleményeket, illetve természetesen csatlakozhatnak is azokhoz. A "Kapcsolat" menüpont alatt bemutatkoznak a vezetőség tagjai, akikkel közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot, illetve írhatnak a khvsz@mme.hu központi e-mail címre is.


Kapcsolódó oldalakSzemélyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Vadlúdcsapatba beszálló vörösnyakú lúd a Hortobágyon (fotó: ifj. Oláh János)

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság (HNPI) idén novemberben – ebben a hónapban tartózkodik a legtöbb fokozottan védett vadlúd hazánkban – is megszervezte az országos vadlúdszinkront, melyhez a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) számos önkéntese is csatlakozott.

Közönséges késeidenevér (Fotó: Forrásy Csaba)

Viszonylag nagytermetű denevérfaj, egy kifejlett állat súlya akár 25 gramm is lehet. Elterjedési területe a mérsékelt égövi Európa, illetve a Közel-Kelet és Közép-Ázsia, ahol több alfaját is leírták már.

Torzonborz madár párosító játék

Köszönjük Szert-Szabó Dorottyának, és kedves márkájának, a Torzonborznak, hogy csatlakozik a Gondoskodó Termék programunkhoz!