MME Bolt: meghosszabbított nyitva tartás

Az MME Természetbarátok Boltja és Közönségszolgálata meghosszabbította nyitva tartását. Ezentúl hétköznap 8-18 óráig, szombaton pedig 10-14 óráig várja az érdeklődőket.

Hogyan lehet madárbarát a kertem?
Milyen madarat láttam?
Miért repülnek neki a madarak az ablaküvegnek?
Munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást madárvédelmi, természetvédelmi kérdésekben.

Szeretné bővíteni a szakkönyvtárát, madárvédelmi eszközöket vagy túrafelszerelést vásárolna? Szeretettel várjuk!

Cím: Budapest, XIII. kerület, Katona József u. 35.
Tel.: (1) 270-2920

Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.