Mobil kiállításon mutatkozik be a Rákosi vipera védelmi program

Kecskeméten, a Kiskunsági Nemzeti Park Természet Házában mutatkozik be a Rákosi vipera védelmi program mobil kiállítása. A január 18-án nyíló kiállítás egy hónapig lesz látható, majd útrakel a nyolc nagyméretű plakátból, fotókból, térképekből, régi dokumentumokból álló tárlat.

Rákosi vipera védelmi program mobil kiállítás (fotó: Halpern Bálint)


Az elsősorban iskolás csoportoknak szóló kiállításon játékos feladatokkal, fejtörőkkel is készülünk, illetve bemutatjuk, hogy miként működik a Rákosivipera-védelmi központ.

Célunk, hogy minél többen ismerjék meg ezt a kiemelten veszélyeztetett hüllőfajt és a védelmi programunkat, ezért a mobil kiállításunkat meg lehet rendelni oktatásszervező kollégánknál, Herbót Erzsébetnél a 06-20-314-31-92-es telefonszámon vagy a herbot.erzsebet@mme.hu e-mail címen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Természet Házába vagy a további helyszínek valamelyikére, amelyekről később adunk tájékoztatást.


Kapcsolódó oldalakSzemélyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Szász Péter
A fenti kis képen a kiállítás egy része látható
(Fotó: Halpern Bálint)

Kapcsolódó hírek

Kedves Kollégák! Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Madárszámlálók és Madárgyűrűzők VI. Országos Találkozójára! Időpont: 2022. február 12-13. Helyszín: Budapest 1. nap: TIT Stúdió, Zsombolyai u. 6. (Dr. Harsányi István Konferenciaterem, földszint) 2. nap: BiPi Villa, Nánási út 85-87. 

Melyek az év fajai 2022-ben?

Összegyűjtöttük a 2022. év megválasztott élőlényeit: madár, hüllő, rovar, hal, gomba, fa, és megmutatjuk az év ásványát és ősmaradványát is.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület teljes állású, heti 40 órás munkatársat keres kommunikációs területre.