Összefogás a Dunáért

A Magyar Madártani Egyesület támogatja a WWF azon kezdeményezését, mellyel a dunai hajózás fejlesztés alternatív módszereinek alkalmazását kéri a gazdasági és közlekedési minisztertől.


Fotó: Imre Tamásné

A Duna medrének átalakítása veszélyeztetheti a folyó természeti értékeit, köztük számos védett és fokozottan védett madárfaj élőhelyét is. Kérjük, segítse Ön is a megőrzésüket azzal, hogy aláírásával támogatja a WWF petícióját!


További információ:
www.wwf.hu/dunapeticio

Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.