Péchy Tamás természetfestményeiből nyílik kiállítás

A Kiskunsági Nemzeti park Igazgatóság tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2012.november 9-én 17 órára a Természet Házába (Kecskemét, Liszt F. u.19.), kollégánk, Péchy Tamás természetfestményeiből nyíló kiállításra.

Természetfestmény kiállítás


A kiállítást megnyitja: Szemadám György festőművész, író, a Magyar Művészeti Akadémia tagja. A kiállítás 2012. december 21-ig tekinthető meg.


Jégmadár (Festmény: Péchy Tamás)

Jégmadár
(Festmény: Péchy Tamás)


A felső kis képen Péchy Tamás
Libasorban című festménye látható


Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!


Kapcsolódó hírek

Rönkdepó (Fotó: Orbán Zoltán)

Nem csitulnak a kedélyek az augusztus 4-én megjelent tűzifarendelet kapcsán. Miközben az Agrárminisztérium képviselői a jogszabály szövegétől egyre távolodó magyarázatokat tesznek közzé, a rendelet visszavonására irányuló civil aláírásgyűjtéshez öt nap alatt több, mint 100 000-en csatlakoztak.

Erdőirtás (Fotó: Orbán Zoltán)

Soha nem látott társadalmi felzúdulást keltett a múlt héten megjelent kormányrendelet, amely az energiahiányra hivatkozva szélesre tárja a kapukat valamennyi védett erdőnk kitermelése előtt. A rendelet egyértelműen veszélyezteti hazánk legértékesebb erdeinek állapotát, és rendkívül súlyos élőhelyvesztést eredményezhet. A WWF Magyarország, az MME és más zöld szervezetek nyílt...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fővárosi Központi Irodája munkatársat keres, heti 40 órás pénzügyi projektasszisztensi munkakör betöltésére az Egyesület pályázati projektjeivel, kiemelten az EU LIFE programja által támogatott projektekkel kapcsolatos feladatok ellátására.