Surranó akciós áron

Az MME Természetbarátok Boltjában akciós áron vásárolhat surranót.


Fotó: MME

A színmarhabőr felsőrész, bőr fej-és szárbélés, a fröccsöntött és varrott technológiával készült talp kitűnő minőséget biztosít. A színbőr szivacsos talpbetét és a szivaccsal párnázott szártető pedig a kényelemről gondoskodik.

Az akció csak a készlet erejéig tart!

Teljes ár: 12 000 Ft
Tagi ár: 11 500 Ft

Kapcsolódó hírek

A közelmúltban lezárult az Európai Unió által finanszírozott Bat4Man pályázat, melynek egyik legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hatékony gyakorlati beavatkozások történjenek az épületlakó denevérek érdekében.

2022. november 26. Tatai Öreg-tó, Építők parki madármegfigyelő torony. Szervező: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom Megyei Csoportja, Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület. Védnök: Michl József, Tata város polgármestere. A rendezvény díszvendége: a 25 éves Duna-Ipoly Nemzeti Park. A rendezvény középpontjában: a...

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a WWF Magyarország levelet intézett Nagy István agrárminiszterhez és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterhez a vagyontörvény módosítása ügyében.