Surranó akciós áron

Az MME Természetbarátok Boltjában akciós áron vásárolhat surranót.


Fotó: MME

A színmarhabőr felsőrész, bőr fej-és szárbélés, a fröccsöntött és varrott technológiával készült talp kitűnő minőséget biztosít. A színbőr szivacsos talpbetét és a szivaccsal párnázott szártető pedig a kényelemről gondoskodik.

Az akció csak a készlet erejéig tart!

Teljes ár: 12 000 Ft
Tagi ár: 11 500 Ft

Kapcsolódó hírek

Birdo – Az év madárfotósa címen fotópályázat indult. Magánszemélyek kezdeményezésére új fotópályázat indult Birdo – Az év madárfotósa néven. Idén elsősorban a hazai madárfotósokat kívánják megszólítani, de szívesen fogadnak külföldről is résztvevőket. Nevezési díj nincs, a pályázat mindenki számára nyitott.

Ti döntitek el, hogy ki legyen 2023-ban az év madara. Szavazz a hír alatti felületen július 25-ig! A  kampány a vizes élőhely egyik legjellemzőbb és legfontosabb élőhelyére, a parti nádasok fontosságára és védelmére kívánja felhívni a figyelmet. 

Denevérszállás takarítása (Fotó: Boldogh Sándor)

Első hallásra talán furcsának tűnhet az, hogy porszívóval is lehet denevéreket védeni, de így van. Márpedig minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy segítsünk nekik, mert az épületlakó kolóniák gyorsuló ütemben veszítik el szálláshelyeiket.