Torzonborz

Köszönjük Szert-Szabó Dorottyának, és kedves márkájának, a Torzonborznak, hogy csatlakozik a Gondoskodó Termék programunkhoz!

Torzonborz madár párosító játék

Torzonborz egy süni, hiszen ki ne szeretné a süniket, létrejöttét Dorottya nagyobbik, kócos, csibész kisfia ihlette. 

Az anyukaságon túl Dorottya animációs tervezőművész, könyvek illusztrálásával foglalkozik és a nemlétező szabadidejében hajnalban talál ki olyan rajzolnivalókat, amik nemcsak őt, hanem másokat is szórakoztathat. A mintatervezés a szenvedélyévé vált, a tervezett minták különböző használati tárgyakon, dekorációs elemeken és játékokon köszönnek vissza. 


A Madár párosító játék, mint Gondoskodó termék (a fa madarak nem tartozékai a játéknak). 

Az egyik ilyen játék lesz részese a Gondoskodó Termék programunknak is, mi más is lehetne a téma, mint a madarak. A termék neve Madár párosító játék. A játékot megvásárlók 30 hazai madárfajjal ismerkedhetnek meg, a játék a klasszikus memória vagy párkeresős formában is játszható.

A párkereső játék eladásai után Dorottya 600 Ft-ot adományoz az MME-nek, amit ezúttal is köszönünk!

Látogassanak el a Torzonborz oldalára, és nézzék meg ezeket a kedves, természet ihlette mintákat! 

 

Kapcsolódó hírek

Európai Madármegfigyelő Napok 2022

Az Európai Madármegfigyelő Napok (EMN) programot a madártani szervezetek világszövetsége, a BirdLife International indította útjára 1993-ban (EuroBirdwatch). Az idei rendezvényre október 1-2-án kerül sor, a program idén ünnepli 30. évfordulóját. A folyamatosan frissülő programhelyszínekért görgessen lejjebb! Legutóbbi frissítés: 2022.09. 22. 10:49

Kék vércse (Fotó: Novák László)

A kék vércsék költési szezonja nemrég ért véget. A költőterületek eredményei nagy szórást mutatnak, van ahol soha ilyen korán nem költöttek a madarak, máshol még augusztus elején is voltak kis fiókás fészekajak.

Éjszakai  lepkészet (Fotó: Faragó Ádám)

Sikeresen lezajlott az MME Lepkevédelmi Szakosztályának első országos akciója, az úgynevezett Szinkron Éjszakai Lepkészet.