Torzonborz

Köszönjük Szert-Szabó Dorottyának, és kedves márkájának, a Torzonborznak, hogy csatlakozik a Gondoskodó Termék programunkhoz!

Torzonborz madár párosító játék

Torzonborz egy süni, hiszen ki ne szeretné a süniket, létrejöttét Dorottya nagyobbik, kócos, csibész kisfia ihlette. 

Az anyukaságon túl Dorottya animációs tervezőművész, könyvek illusztrálásával foglalkozik és a nemlétező szabadidejében hajnalban talál ki olyan rajzolnivalókat, amik nemcsak őt, hanem másokat is szórakoztathat. A mintatervezés a szenvedélyévé vált, a tervezett minták különböző használati tárgyakon, dekorációs elemeken és játékokon köszönnek vissza. 


A Madár párosító játék, mint Gondoskodó termék (a fa madarak nem tartozékai a játéknak). 

Az egyik ilyen játék lesz részese a Gondoskodó Termék programunknak is, mi más is lehetne a téma, mint a madarak. A termék neve Madár párosító játék. A játékot megvásárlók 30 hazai madárfajjal ismerkedhetnek meg, a játék a klasszikus memória vagy párkeresős formában is játszható.

A párkereső játék eladásai után Dorottya 600 Ft-ot adományoz az MME-nek, amit ezúttal is köszönünk!

Látogassanak el a Torzonborz oldalára, és nézzék meg ezeket a kedves, természet ihlette mintákat! 

 

Kapcsolódó hírek

Az MME Fejér Megyei Helyi Csoportja két napos képzést hirdet tizenévesek részére Kezdő madarász címmel. A madarász alapképzés célja, hogy a laikus madárkedvelők számára olyan tudásanyag megszerzését tegye lehetővé, melynek birtokában bárki sikerélményekkel vághasson bele a madármegfigyelésbe, az etetők és itatók madarainak meghatározásába.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Schmidt Egon életének 92 évében elhunyt.  Elhunyt szerettünk búcsúztatása 2023. március 10-én 11:15 órakor lesz a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozóban.  

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület a Madarak és Fák Napja alkalmából országos versenyt hirdet az általános iskolai felső tagozatos tanulók számára.