YKRA hátizsákokkal a madarakért

Nagyon örülünk, hogy egy újabb, minőségi hazai termék gyártója keresett meg minket azzal, hogy csatlakozna a Gondoskodó termék programunkhoz. 

Bemutatjuk az YKRA-t!

Az YKRA márka megalkotója Lakatos Balázs, ő indította útjára a főként hátizsákokat forgalmazó vállalkozást 2012-ben. A hátizsákok design-ja ismerős lehet, hiszen a régi csehszlovák hátizsákok inspirálták, és pont ettől olyan szerethetőek. Na meg persze a színektől! Egy ilyen élénk piros, kék, sárga, narancssárga színű táskával (vagy ezek kombinációi) a hátunkon biztos, hogy vidámabban vágunk neki a városi szürkeségnek. 

Az YKRA táskák különlegessége, hogy kizárólag természetes és minőségi anyagokból állnak, a pamutvászon táskákon bőr pántok és fém csatok vannak, így teljesen műanyagmentesek. Pont úgy készülnek, mint ahogy akár száz évvel ezelőtt is készültek az ilyen jellegű táskák. 

Együttműködésünk keretében az YKRA a webshopján vásárolt bármely termékhez egy MME jelvényt ad ajándékba, a Bakonyban őshonos madarak egyikét. A jelvények adományértékét (500 ft/db) az YKRA egyesületünknek ajánlja fel. Hogy miért pont a Bakony madaraira esett a választás? Ennek köze van az YKRA új kollekciójához, ami októberben kerül bemutatásra!

 

A termékeket az YKRA webshopjában tudjátok megvásárolni.

Köszönjük YKRA az együttműködést!