ZÜMMizéria - ékszerek a méhekért

A ZÜMMizéria alapelvei közé tartozik az, hogy úgy szeretnének részt venni a negatív környezeti hatások háttérbe szorításában, hogy közben az emberek kezébe is adnak egy szimbolikus jelképet, ami erre felhívja a figyelmet. Így született meg a ZÜMMizer ékszercsalád, ami folyamatosan bővül az elkövetkező időszakban. Minden egyes ékszer valamilyen méhekkel kapcsolatos motívumot tartalmaz. Ők is és az MME is hisz abban, hogy az emberek kommunikálni fognak erről a nem mindennapi témáról.

ZÜMMizer ékszerek

Vajon hány ember beszélget kávézás közben arról, hogy a méhpopulációk csökkennek? Vélhetően kevesen. Viszont annál többen beszélgetnek arról, hogy ki mit vásárolt, honnan van ez a csinos karkötő vagy épp nyaklánc, és így indirekt módon szóba kerül a természetvédelem is. Ez a legfontosabb cél, és minden ZÜMMizer ékszer ezt a küldetéstudatot szeretné elültetni az emberekben. Ha valaki „ZÜMMizerré” válik, onnantól egy igazi méhkaptár szerves tagja is lesz, melynek köszönhetően közösen tehetünk ezekért a pici lényekért, a környezetért, és egy szebb emberi jövőért.

Mi az a ZÜMMizéria?

A ZÜMMizéria egy olyan kezdeményezés, ahol stílusos ékszereket lehet vásárolni, melyek mind egy méhecskés motívumot, méhekkel kapcsolatos jelképet képviselnek. Ezek az ékszerek edzett acélból, ezüstből készülnek, és egyetlen céljuk van: felhívni a figyelmet a méhpopulációk kihalásának veszélyeire, és annak káros hatásaira a jövőt illetően mindezt úgy, hogy a viselője büszkén jelenhet meg benne bármilyen eseményen.

A letisztultság, és a minimalista vonalvezetések épp úgy alkalmassá teszik az ékszert egy hétköznapi, mint egy hivatalos eseményen történő megjelenésre, szinte bármilyen viselethez.

Minden egyes megvásárolt termék után a ZÜMMizéria a bevétel 10%-t továbbadományozza olyan szervezeteknek, akik a méhekért, vagy velük kapcsolatos témákért tesznek. Jelenleg a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület részesül ebből az adományból. A ZÜMMizéria célja, hogy erre a nemes célra fordítható összeg növekedjen a jövőben.

A termékekről

ZÜMMizer szív alakú nyaklánc

ZÜMMizer szív alakú nyaklánc

A ZÜMMizer szív alakú nyaklánc, egy edzett acélból készült, kis aranyozott méhecskével ellátott ékszer, mely egyedi alkalmak tökéletes kiegészítőjévé válhat. Művészi ábrázolásának köszönhetően, nagyon jól felhívja a figyelmet viselőjére, és így akarva, akaratlanul is szóba kerül az ékszer jelentése.

ZÜMMizer kaptár nyaklánc

A ZÜMMizer kaptár nyaklánc, a ZÜMMizéria egyik legkedveltebb terméke jelenleg. Hihetetlenül vonzó, stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Edzett acélból készül, szintén egy pici aranyozott méhecske díszeleg a szélén. Bár maga a nyaklánc méhsejt formájú, a követőink valamiért kaptár formának nevezték el, így ez maradt a neve.

ZÜMMizer karkötők

Ezüstözött, és aranyozott színben kapható edzett acél karkötők, melyek formája ergonómikusan illeszkedik a csuklóra. A karkötőt ideális párjai a nyakláncoknak, illetve önállóan is megállják a helyüket.

Még több információ és további termékek: https://zummizeria.hu/ oldalon és ZÜMMizerek itt is megtalálhatók: https://www.facebook.com/zummizeria 

 

Kapcsolódó hírek

2021 év madara szavazás fajai (balról jobbra): cigánycsuk, kis őrgébics, sordély (grafikák: Kókay Szabolcs)

A 2021 év madara szavazás mindhárom énekesmadár faja az agrár élőhelyekhez kötődik, ezért az itt folyó gazdálkodási gyakorlat indikátor madarainak is tekinthetők. A nagytáblás, sok kemikáliát használó, intenzív kultúrák élőhely átalakítása mindegyikükre negatívan hat. Ezért bármely madár kapja is a legtöbb szavazatot, általa 2021-ben fokozott figyelmet tudunk fordítani a...

Szeretettel meghívjuk az érdeklődőket 2020. július 24-én 14 órakor kezdődő Vönöczky Schenk Jakab mellszobrának felavatására.

Felnőtt kategória, I. helyezett: Nagy Eszter Lelle

Az idei évben meghirdetett „Nem mind mérges, ami fekete” című rajzpályázatunkra az ország számos pontjáról, összesen 717 egyedi, igényes és ötletes pályamunka érkezett. Úgy gondoljuk, rajzpályázatunk elérte célját: az alkotóknak sikerült megmutatni a keresztes vipera és a melanisztikus erdei siklók, kockás siklók és vízisiklók szépségét és különlegességét.